Kruidenstempelmassage

Als aan een massage kruiden en aroma samen met de weldoende warmte toegevoegd wordt , is het gegarandeerd genieten. Spanningen worden minder en de huid krijgt een zuiveringsbehandeling. Dit kan kruidenstempelmassage allemaal voor u betekenen. De heerlijke geur, de warmte in samenspel met de rustgevende klanken van natuurmuziek begeleiden u in een droomwereld van geborgenheid.

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindprodukten van de stofwisseling die met deze warmte sneller afgevoerd worden.

Op de juiste plaats en juist gedoseerd werkt deze gebalde kracht van de natuur als een bron van vitaliteit. Blokkades worden via de energiepunten opgelost en nieuwe vitale energie vloeit door het lichaam.


Een kruidenstempelmassage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans.

Kruidenstempelmassage geeft schoonheid en genot. De huid ervaart een mechanische impuls en neemt boven op de warmteoverdracht de werkstoffen van uitgezochte kruidencomposities op. Het kruidige aroma begeleid met zachte muziek, is een geschenk aan uw geest en lichaam. Tijd om weg te dromen, ontspannen en tanken van nieuwe energie. De kruiden zijn net voor bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volle aroma. Het drogen gebeurd op artisinale wijze. De kruiden worden in natuurlinnen luchtdicht verpakt zodat zij bij de massagebehandeling hun volle aroma kunnen afgeven.

Serendipity Acupunctuur

Zinkweg 222

3262 BH Oud Beijerland

06 36 39 96 34

Website: www.serendipity-acupunctuur.nl

 

Stel een vraag

Bel mij terug

PARKEREN:

Ons parkeerterrein is gevestigd op het plein van Zinkweg  220. Langs het hek bevinden zich parkeervakken, waar u kunt parkeren.

Ook is er voor het centrum mogelijkheid tot parkeren.  

HET IS VERBODEN OM OP HET ERF VAN ZINKWEG 222A TE PARKEREN. DIT IS VAN ONZE BUREN. GELIEVE HIER REKENING MEE TE HOUDEN.

.

Warme groet,

Ursula van Meurs

Login

E-mail:
Wachtwoord:
 Wachtwoord vergeten of niet ontvangen?

Registratie