Jij als stagiare

Nadat we een datum hebben voor je stage, ga ik mijn klanten van die dag inlichten dat jij die dag hier komt. Voordat je stage hier begint, heb ik een akkoord gekregen voor een behandeling met een stagiaire erbij. Mocht het zo zijn dat mijn klant toch op het moment van de behandeling besluit geen stagiaires bij de behandeling te willen, dan vraag ik je hier respect voor te hebben en even plaats te nemen in de wachtkamer of een andere ruimte die ik je dan toewijs. 

Zorg voor een schoon en verzorgd uiterlijk. Let vooral op schone handen, schone nagels, een frisse adem en verzorgd haar. 

Bij een dichte praktijkdeur, verzoek ik je rustig in de wachtkamer plaats te nemen. Ik ben misschien nog bezig met een klant of met een telefoongesprek. Heb je tijdens de behandelingen vragen, schrijf ze dan op. Zijn ze van direct belang, vraag dan gewoon even of je een vraag mag stellen. Probeer te voelen of dat op dat moment kan.  Ga niet op eigen houtje zomaar vragen stellen met betrekking tot de klant, over de klant of aan de klant.  Ursula van Meurs

  Serendipity Acupunctuur

  Website: 06- 36 39 96 34

  Stel een vraag

  Bel mij terug

  Login

  E-mail:
  Wachtwoord:
     Wachtwoord vergeten of niet ontvangen?

  Registratie