Welkom

Mijn voorliefde voor mensen, filosofie en Azië en mijn diepe interesse in de Geneeskunde heeft mij ertoe bewogen om Chinese Geneeswijze te gaan studeren. De eerste les in Chinese Geneeswijze was voor mij een gevoel van thuiskomen. De volledige filosofie die deze geneeswijze al meer dan 4000 jaar met zich mee draagt geeft mij nog dagelijks een gevoel van passie, leergierigheid en nieuwsgierigheid. Nieuwsgierigheid naar meer.
Na mijn afstuderen ben ik gaan reizen door Azië en na thuiskomst van deze bijzondere en indrukwekkende reis mocht ik binnen een half jaar terug naar Azie, maar dit keer naar China. Een stage aan de faculteit in Beijing. Deze reis en de stage hebben mij gesterkt in het opzetten van een eigen praktijk.

Ruim 18 jaar ben ik werkzaam in praktijk Body and Spirit als acupuncturist. Sinds 2013 heeft het pand aan de Zinkweg mijn hart gestolen en ben ik met mijn man de verbouwing van de schuur aangegaan.
In september 2014 is de praktijk aan de Zinkweg open gegaan. Door een prachtige en bijzondere samenloop van omstandigheden is mijn praktijk uitgegroeid tot een centrum voor Complementaire zorg. Body and Spirit, Centre for Wellbeing. Hier werken mijn collega's en ik samen vanuit het holistisch oogpunt (de mens al geheel). We bieden behandelingen, lessen, workshops en lezingen aan, allen in het teken van het welzijn van de mens.

Warme groet, Ursula

©PetervGeestTL2_83A1406Ursula van Meurs

Serendipity Acupunctuur

Website: 06- 36 39 96 34

Stel een vraag

Bel mij terug

Login

E-mail:
Wachtwoord:
 Wachtwoord vergeten of niet ontvangen?

Registratie