Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken?


Vul dan het contactformulier hiernaast in of neem telefonisch contact op. Mijn telefoonnummer is 06 36 39 96 34. Je mag uiteraard ook een (Whatsapp) berichtje sturen.


Mijn praktijk is te vinden in mijn pand, Body and Spirit, Centre for Wellbeing, Zinkweg 222, 3262 BH in Oud Beijerland.

FAQ

Wordt een consult vergoed door mijn zorgverzekering?

De meeste zorgverzekeringen vergoeden een acupunctuurbehandeling geheel of gedeeltelijk als je aanvullend verzekerd bent. Kijk in je polis of je hiervoor in aanmerking komt. Als je gezondheidsproblemen hebt, maar geen aanvullende verzekering kan betalen en leeft onder of op de armoedegrens, neem dan alsjeblieft contact met mij op. Door het huidige kapitalistische systeem waarin geld zo enorm dominant is, kan het zijn dat je de weg naar alternatieve zorg niet bewandelt. Schroom niet en maak het bespreekbaar. Ik sta open voor het ruilen van diensten of een andere manier van "vergoeden".

Wordt een massage vergoed door mijn zorgverzekering?

Een massage wordt niet vergoed door de zorgverzekeringen.

Op welke dagen is het mogelijk om een afspraak te maken?

De praktijk is geopend van maandag t/m zaterdag. Een afspraak maak je via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 0186 84 80 89 of 06 36 39 96 34. Je mag me ook een (Whatsapp) berichtje sturen.

Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging?

Ja, ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ZHONG, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde, lidnummer 151073020261. Sinds 2002 ben ik praktiserend lid. Deze beroepsvereniging stelt hoge vaktechnische eisen aan haar leden en controleert regelmatig op de naleving van de statuten en het huishoudelijk reglement. Alle leden zijn verplicht mee te werken aan periodieke visitatie aan de praktijk. Tevens is nascholing vereist om de status van praktiserend lid te behouden.

Kan ik op dit moment vanwege Corona nog wel een afspraak maken?

Ja zeker, ik vind het fijn dat ik je weer mag ontvangen. Maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsverenigingen bepaalde regels opgesteld voor jou en mijn veiligheid. Lees hier meer over het protocol.

Kan ik (gratis) parkeren bij de praktijk?

Je kunt je auto gratis voor de schuifdeuren van de praktijk parkeren. Hier zijn ongeveer 3 á 4 plekken om te parkeren. Mocht hier geen plaats zijn, dan wordt je vriendelijk verzocht om je auto op onze parkeerplaats op Zinkweg 220 te zetten, om zo het woongenot van onze buren te respecteren.


Zinkweg 222, Oud-Beijerland