CLIËNTENINFORMATIE

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Wordt de afspraak niet afgezegd dan breng ik een consult in rekening.

Tijdens het eerste consult vraag ik u uw zorgverzekeringspas mee te nemen. Dit vanwege het feit dat de verzekeringsmaatschappijen tegenwoordig uw BSN- en Polisnummer op de factuur willen hebben.

U krijgt een intakeformulier via de mail. Samen met een behandelovereenkomst wil ik dit voor het eerste consult terug hebben.

Mijn praktijk beschikt over een PINapparaat. Ik vraag u dan ook uw factuur altijd met PIN te betalen. U krijgt aan het einde van elke behandeling een factuur via de mail. Deze factuur kunt u dan zelf indienen bij uw zorgverzekering.

Na een tevoren afgesproken aantal behandelingen wordt er een evaluatie gehouden. Mocht een vervolgbehandeling of een ander soort behandeling wenselijk zijn, dan wordt dit tijdens de evaluatie besproken. Wanneer u klachtenvrij bent, is dit uiteraard niet nodig. Serendipity-Acupunctuur werkt met een AVG proof systeem.

Serendipity Acupunctuur

Zinkweg 222

3262 BH Oud Beijerland

06 36 39 96 34

Website: www.serendipity-acupunctuur.nl

 

Stel een vraag

Bel mij terug

PARKEREN:

Ons parkeerterrein is gevestigd op het plein van Zinkweg  220. Langs het hek bevinden zich parkeervakken, waar u kunt parkeren.

Ook is er voor het centrum mogelijkheid tot parkeren.  

HET IS VERBODEN OM OP HET ERF VAN ZINKWEG 222A TE PARKEREN. DIT IS VAN ONZE BUREN. GELIEVE HIER REKENING MEE TE HOUDEN.

.

Warme groet,

Ursula van Meurs

Login

E-mail:
Wachtwoord:
 Wachtwoord vergeten of niet ontvangen?

Registratie