Bestemming

De Chinese Geneeswijze heeft duizenden jaren ervaring met het behandelen van mensen met een heel breed scala aanvgezondheidsproblemen. Het essentiële kader van deze oude geneeswijze is een holistisch model van menselijke gezondheid dat lichaam en geest omvat, en de wetenschap dat we als mens onafscheidelijk verbonden zijn met de natuur. Het ritme van de wetten van Qi is de leer die in de Chinese geneeswijze de basis vormt van een gezond en gebalanceerd leven.

Duizenden jaren geleden, voordat moderne natuurkundigen hun ontdekkingen deden over de fundamentele aard van materie en de fysieke wereld - dat alles in de kern energie is - opereerde de Chinese Geneeswijze al vanuit dit raamwerk. Acupunctuur, acupressuur en kruidentherapieën zijn effectieve behandelingen om te helpen bij het opbouwen, in balans houden en handhaven van de mens in zijn geheel. Op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, sociaal en spiritueel niveau. Qi Gong en Tai Ji zijn de bewegingsleren in de Chinese Geneeswijze.

Met behulp van Chinese Geneeswijze kan je van je levensreis een bevredigende reis maken. Je bestemming hoeft niet fantastisch te zijn. Maar wel jouw bestemming!

Ursula van Meurs

Serendipity Acupunctuur

Website: 06- 36 39 96 34

Stel een vraag

Bel mij terug

Login

E-mail:
Wachtwoord:
 Wachtwoord vergeten of niet ontvangen?

Registratie